Het Geitenwollen Sokje

Algemeen Birgit De Loose

Hoi allemaal en welkom bij Het Geitenwollen Sokje!

Het Geitenwollen Sokje-Wasbare luiers-Herbruikbare luiers-Zero waste-Ecologische producten-Verzorgingsproducten-Blog-Over ons-Birgit De Loose

Ik ben Birgit, 30 jaar, getrouwd met Bert en mama van 4 kinderen. Mijn 4 spruiten heten Nel (2014), Anthe (2015), Ties (2017) en Naud (sept 2020). Voor ik aan dit avontuur begon zat ik in een totaal andere sector, op mijn diploma staat namelijk bachelor elektromechanica. Ik heb dit werk altijd graag gedaan al was het op een duur wel zwaar met alle kinderen dus kwam het plan om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik heb alle info die ik anders aan andere mama's gaf over wasbare luiers verzameld op een website samen met producten die mij helemaal aanspreken en zo is de webshop 'Het Geitenwollen Sokje' geboren.


Hoe ben ik zelf met wasbare luiers in contact gekomen?

Wij hebben thuis altijd erg goed afval gesorteerd wat zorgde dat we nooit veel restafval hadden, nu we ons eerste kindje zou dat gaan veranderen en werd ons aangeraden om een ​​grotere kliko voor restafval te gaan halen. Dit kunnen wij absoluut niet accepteren en zijn op zoek gegaan naar een alternatief. Zo zijn wij bij een klein biowinkeltje uitgekomen dat was luiers verkocht en we waren vertrokken voor een leuk en ecologisch avontuur. 'Speciale ouders' met hun wasbare luiers maar ondertussen zie je het meer en meer terug opkomen en is het volledig geaccepteerd zonder goedgekeurde blikken.

Van waar komt de naam 'Het Geitenwollen Sokje'?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik best wel lang op zoek ben geweest naar een naam maar niets klonk voor mij geweldig in de oren. Totdat na weken (zelfs maanden!) zoeken en combineren iemand zei voor te lachen: "En wat met Het Geitenwollen Sokje?". Ik vond het niet alleen leuk klinken, het omschreef ook perfect wat de webshop inhield maar op een ludieke manier. Wat voor mij misschien nog het leukste eraan was, was een ​​uitspraak van de man van een vriendin die door bepaalde opvoedkundige keuzes van mij me ooit om te lachen een geitenwollen kousenbroek had genoemd.

Dit ben ik en het Geitenwollen Sokje in een notendop. Ontdek al onze producten op de website, de meest gestelde vragen worden beantwoord in de FAQ en mijn persoonlijke ervaringen en weetjes kan je terugvinden in mijn Blog . Heb je toch nog vragen mag me altijd een mailtje sturen.

Vele groene groetjes,
Birgit van Het Geitenwollen Sokje

Het Geitenwollen Sokje-Wasbare luiers-Herbruikbare luiers-Zero waste-Ecologische producten-Verzorgingsproducten-Blog-Over ons-Birgit De Loose-GezinNieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd