Cadeaucheques

Net zoals ecocheques heb je ook cadeaucheques die je van je werkgever kan krijgen als bijvoorbeeld eindejaarscadeau. Ook bij ons kan je deze gebruiken als betaalmiddel. We zijn alles in het werk aan het stellen om de cadeaucheques te kunnen aanvaarden! Bekijk hieronder wat tot op heden de mogelijkheden zijn.

Met welke cadeaucheques kan je betalen?

In België heb je de keuze uit 3 verschillende cadeaucheques:

  • Cadeau-Pass - Sodexo
  • Ticket Compliments - Edenred
  • Cadeaucheques - Monizze

Momenteel kan je enkel met PAPIEREN cadeaucheques van Edenred betalen. Aan de online betalingen wordt gewerkt. Van zodra dit in orde is zullen we dit delen op Facebook en Instagram.

Hoe gebruik je papieren cadeaucheques?

Kom jij je bestelling afhalen bij Het Geitenwollen Sokje of bezorgen we je bestelling persoonlijk? Dan kan je de papieren cadeaucheques gewoon afgeven.

Woon je niet in de buurt dan stuur je je papieren cadeaucheques op naar Het Geitenwollen Sokje, Schooldreef 87, 2400 Mol. We houden je bestelling apart tot we de cheques hebben ontvangen en je het restbedrag hebt overgemaakt. Daarna sturen we jouw producten naar je op. Wij van Het Geitenwollen Sokje zijn niet verantwoordelijk als je cadeaucheques kwijt geraken bij de post dus we raden je aan om deze AANGETEKEND op te sturen.
Als de cadeaucheques niet op dezelfde naam staan als je bestelling laat dit dan even weten door een kleine note mee te sturen met je bestelnummer op.

Het overige bedrag van je bestelling, dat niet door cadeaucheques gedekt is, kan je betalen via een betaallink. Deze sturen we door via mail van zodra we de papieren cadeaucheques hebben ontvangen.

Bij het afronden van je bestelling kies je bij betaalmogelijkheden voor 'papieren cadeaucheques'.

Hoe betaal je met je elektronische cadeaucheques?

Dit is jammer genoeg momenteel nog niet mogelijk. We zijn volop bezig om dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Voorwaarden

  • De geldigheidsdatum van de cadeaucheque mag niet verlopen zijn.
  • Meerdere cadeaucheques gebruiken kan, maar het totaalbedrag van de cadeaucheques mag het totaalbedrag van de bestelling niet overschrijden. We mogen geen wisselgeld uitbetalen op de cheques.
  • De cadeaucheques zijn niet beschreven.
  • De cadeaucheques dekken geen verzendkosten.
  • Cadeaubonnen kan je niet aankopen met cadeaucheques.
  • Een product betaald met cadeaucheques dat retour gestuurd wordt, wordt terugbetaald met een waardebon van Het Geitenwollen Sokje ter waarde van het teruggestuurde product.

Zit je nog met een vraag over cadeaucheques? Aarzel dan niet om ons te contacteren!