't Mols Kadoke

Ben jij een inwoner van de mooie gemeente Mol? Dan heb je ongetwijfeld al eens gehoord van 't Mols Kadoke! Dit is een cadeaubon die je enkel bij handelaars in Mol kan gebruiken. Zo dus ook bij Het Geitenwollen Sokje!

Hoe gebruik je 't Mols Kadoke?

Kom jij je bestelling afhalen bij Het Geitenwollen Sokje of bezorgen we je bestelling persoonlijk? Dan kan je de bonnen van 't Mols Kadoke gewoon afgeven. We ontwaarden de bonnen dan ter plaatse.

Word je bestelling verzonden? Mail dan foto's van de bonnen of enkel de code door naar info@hetgeitenwollensokje.be. We houden je bestelling apart tot we de codes hebben ontvangen en je het eventuele restbedrag hebt overgemaakt. Daarna sturen we jouw producten naar je op.

Het eventuele restbedrag van je bestelling kan je betalen via een betaallink. Deze sturen we door via mail.

Bij het afronden van je bestelling kies je bij betaalmogelijkheden voor 't Mols Kadoke'.

Voorwaarden

  • De geldigheidsdatum van 't Mols Kadoke mag niet verlopen zijn.
  • Meerdere bonnen gebruiken kan. Overschrijdt het totaalbedrag van de bonnen het totaalbedrag van de bestelling, dan betalen we het restbedrag terug in de vorm van een waardebon van Het Geitenwollen Sokje. Deze waardebon is dan opnieuw 1 jaar geldig.
  • Een product betaald met 't Mols Kadoke dat retour gestuurd wordt, wordt terugbetaald met een waardebon van Het Geitenwollen Sokje ter waarde van het teruggestuurde product.

Zit je nog met een vraag over 't Mols Kadoke? Neem dan contact op met ons of bekijk meer info via gemeentemol.be.